Om oss

JUDA BYGG grundades år 2003 och 2016 bildades JUDA BYGG AB. Vi har vuxit snabbt under kort tid och har många återkommande kunder. Vi är speciellt uppmärksammade åt kvaliteten på vårt arbete och att vi håller både tids- och budgetramar. Vi kan stolt presentera många nöjda kunder.

Vi tar gärna uppdrag inom stenläggning, mur-och svetsning eller resning av stommar. Hel-eller delar av byggprojekt. Våra upp-
tagningsområden är hela Sverige men främst Stockholm, Uppsala, Mälardalen.

Välkommen att ringa oss – Vi kommer göra ditt drömprojekt på precis det sätt du önskar, på ansvarsfullt sätt, på avtalad tid, till rätt pris!

Professionalism

Företaget ägnar stor uppmärksamhet åt anställdas kvalifikationer så att vi och våra kunder ska vara nöjda med kvaliteten i arbetet.

Erfarenhet

Vi har varit verksamma på marknaden i mer än 15 år!

Högkvalitativt arbete

Ett högkvalitativt arbete garanterar våra kunders lojalitet och goda rekommendationer till andra kunder.

Vi håller oss till tidsfrister

Inget kan förstöra stämningen så mycket som ett försenat arbete. Vi försöker att inte bara utföra arbetet inom de överenskomna tidsfristerna utan också göra jobbet snabbare.

Ansvarsfullhet

Var och en av våra anställda uppskattar sin arbetsplats och är väl medveten om att bara ett oklanderligt gjort arbete hjälper företaget att skaffa nya kunder och samtidigt garanterar en arbetsplats för den anställda personalen.

Tillförlitlighet

Den ackumulerade många års erfarenhet gör det möjligt för oss att rekommendera lösningar som gör våra kunder nöjda och vara säkra på att vi har föreslagit dem det bästa av de erbjudna alternativen.