Om oss

Företaget grundades år 2003. Vid den tiden var bolagets huvudsakliga verksamhet renovering, förnyelse och underhåll av hästgårdar. Från början har vi ägnat speciell uppmärksamhet åt kvaliteten på vårt arbete och därför valde vi Myrby Mekaniska AB som vår partner vilka tillverkar högkvalitativa stallprodukter. Produktionen av denna inredning är utvecklad med lång erfarenhet, för de högsta installationsstandarderna. Detta ömsesidiga samarbete har gett frukt: kunder värdesätter inte bara våra partners utan också vårt uppriktiga och ansvarsfulla arbete.

Genom en växande kundkrets upptäckte vi att de flesta av våra kunder gillar beläggningar med betongplattor och marksten. Så på grund av en stor efterfrågan började vi lägga betongplattor och marksten på egen hand. Så det här är ytterligare en till tjänst som vi tillhandahåller. Betongplattor och marksten är ett utmärkt val för din exteriördesign. Detta är ett vackert alternativ till traditionella asfaltvägar eller vägar av krossad sten och är en hållbar och slitstark beläggning som varar i många år. Betongplattorna och markstenarna kan dela med sig av sin skönhet och livslängd bara om de läggs på ett lämpligt och ordentligt sätt. Vårt företag ägnar stor uppmärksamhet åt anställdas kvalifikationer. Hög kvalificering krävs inte bara när man blir anställd, men också när man utför arbeten för att säkerställa företagets höga nivå. Så du kan vara säker på att arbeten kommer att utföras av en riktigt professionell personal.

När du anlitar oss för arbeten inom installation och underhåll av hästgårdar samt läggning av betongplattor och marksten kan du vara säker på att vi kommer att göra det på ett kvalitativt och ansvarsfullt sätt samt på avtalad tid!

Professionalism

Företaget ägnar stor uppmärksamhet åt anställdas kvalifikationer så att vi och våra kunder ska vara nöjda med kvaliteten i arbetet.

Erfarenhet

Vi har varit verksamma på marknaden i mer än 15 år!

Högkvalitativt arbete

Ett högkvalitativt arbete garanterar våra kunders lojalitet och goda rekommendationer till andra kunder.

Vi håller oss till tidsfrister

Inget kan förstöra stämningen så mycket som ett försenat arbete. Vi försöker att inte bara utföra arbetet inom de överenskomna tidsfristerna utan också göra jobbet snabbare.

Ansvarsfullhet

Var och en av våra anställda uppskattar sin arbetsplats och är väl medveten om att bara ett oklanderligt gjort arbete hjälper företaget att skaffa nya kunder och samtidigt garanterar en arbetsplats för den anställda personalen.

Tillförlitlighet

Den ackumulerade många års erfarenhet gör det möjligt för oss att rekommendera lösningar som gör våra kunder nöjda och vara säkra på att vi har föreslagit dem det bästa av de erbjudna alternativen.